Esküvői szezonnak nevezhetjük a májustól szeptemberig terjedő időszakot. Viszonylag kevés az áprilisi, és még kevesebb a szeptember végi, októberi esküvő. Pedig micsoda színekben pompázik ekkor a természet! A dekoráció szinte készen is van, hiszen ha az ember olyan helyszínt választ, amely kilátással bír egy kertre vagy parkra, szinte kézzelfoghatóvá válik a tüzes narancssárga,a karamell, a gesztenye és a rozsda barna. A mennyezeten elég ha felsorolt színekből lampinok és szalagok lógnak pici mécsesekkel a végükön. A teremben két hatalmas váza, őszi ágakkal, falevelekkel. Asztali dekorációban felhasználható a sütőtök, a gesztenye, és az ekkor érő vörös színű som is. Az asztalokon rozsdabarna terítő, gesztenye színű nagy, és karamell színű mély tányérok, benne rozsdabarna szalvéta, gyertyák borostyánszín üveg tartóban. A menüben természetesen fűszeres sütőtök a sült kacsához, és mascarponés gesztenye püré.

És a ruha? Miért lenne fehér! Vörös-narancs-fehér és fekete, a szoknyája virágszirmokra hasonlító. Így lesz egy őszi esküvő, színes és légies. Pont, mint egy pillangó szárnya.

Címkék: fantáziák

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr422269674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása