Miért

 2009.05.30. 13:32

 

9 éve foglalkozom rendezvényszervezéssel, és bevallom nagyon élvezem. Minden alkalom más és más, sosincs két ugyanolyan esemény, mindig lehet kreatívnak lenni. Az esküvőket egy ideig élesen elutasítottam, több okból is: nincs arra szükségem, hogy valamelyik menyasszony este 10-kor hívjon fel, hogy a kis kék virág helyett inkább a sárga nagyot választaná, hogy a menü 6500, vagy 6600 Ft/fő, és nincs kedvem megmutatni az utolsó kanalat is, mert az ők nem tudják elképzelni... Ezeket ugye egy üzleti partnernél nem kell ecsetelni, fontos a munkaidő szigorú betartása. Üzlet köttetik, két cég között. És talán pont ezért, nehéz belevinni az emberséget, azokat az apró,pici dolgokat, amitől az esemény - esetünkben az esküvő - személyes lesz.

Ma már jó pár 100, több ezer fős rendezvénnyel a hátam mögött, mégsem állítom, hogy profi vagyok. Mert minden alkalommal, valami új születik: ahogyan én is megújulok. Ezt a tapasztalatot és hozzáállást próbálom belevinni az általam szervezett esküvőkbe. Kreatívitást, vadságot, bájt és emberséget. Nyer-nyer típusú "üzlet" köttetik ember és ember között. És valahogy azok sem találnak meg, akik éjszaka telefonálnak a virágok miatt... :-)

Címkék: dolgok

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr362170926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása