Tippek és trükkök

 2011.01.19. 15:55

Kell egy kis kreatívitás, ötletesség, és egyedivé és tökéletessé varázsolhatod esküvődet a teljes násznép, beleértve a gyerekek számára is.

1. Kérj esküvődre strasszköves testfestést: egyrészt magadra festethetsz gyönyörű cirádás nyakláncot és kardíszt hófehérben is, kövekkel kirakva, másrészt a testfestő a vendégeket is szívesen kifesti az este folyamán, nem beszélve a gyerekekről, akiket így akár fél órára is leköthetsz

2. A gyerekek általában unják a megszokott játékokat, nem beszélve arról, hogy a rajz vagy gyurma eszközökkel a saját ruhájukat is összekenhetik. Szerencsés ha egy személy csak velük foglalkozik, és a helyszínen található kellékekből (pl:lepotyogó gyöngyök, virágszirmok) a gyerekek képeket, képkereteket gyárthatnak. Persze vigyázz, nehogy lebontság az egész dekorációt! :)

3. A nagy pityergések és táncolás közepedte a hölgyeknek gyakran elkendőik a sminkje, jó ötlet ha gondolsz erre, és a mosdóban, sminklemosót, vattapamacsot,szempillaspirált, szemceruzát és egy kis pirosítót is elhelyezel.

4. Gondolj azokra a vendégekre akik nem szeretnek táncolni. NEkik érdemes elhelyezni valahol egy rulett vagy csocsó asztalt, de he pénztárcád nem engedi meg, tegyél ki kártyapaklikat és egy dartstáblát.

5. Várd vendégeidet egyedi itallal: lejárt lemez már a pezsgő-pálinka-ásványvíz párosítás, találj ki valami egyedi koktél az esküvő hangulatában, akár a dekorációhoz (pink, orange, almazöld,stb), akár az esküvő jellegéhez (20-as évek, white party) igazodva

6. Készíts az asztalra csillagszórókat, az este folyamán a lassabb dallamokat így csillagszórós táncokká teheted.

+1. Amennyiben kialakított stílusa lesz az esküvőnek, kérd meg vendégeidet, hogy ehhez illően öltözködjenek, így mindenki abban a korban (barokk, 80-as évek), vagy azon a  vidéken (Toscana, India, jeges hegyvidék) érezheti magát!!! Őrületesen jól fog mutatni a fotókon!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr902597590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása